Ack Värmeland du sköna

Folkhavsglädje trädskugga Adiam Dymott ögonkontakt glädjesmitta James Yuill voyarism bonnbränna kaos tattueringshimmelen Casiokids slöflörtande samhörighet blåmärken skrubbsår skoskav plåster Detektivbyrån bandtshirts Borås barhudad whitetrash Parken sommarhud hatthelvete Converse DrMartens Foppatofflor barfota NIN mellansnack publikkontakt Värmland Elegant Machinery silvertejp sommarregn blixt-och-dunder synthlugg poprygg Frida Hyvönen matkö ölkö toakö entrékö langos munkar smålandsrulle thai våfflor Welle:Erdball vatten vatten vatten öl öl vatten rosé trocatila årets-första-dopp insjölugn abborrstim Motor Malmö lack läder nätstrumpor gamla vänner bob hund nya vänner mikrobloggning mobilladdning Depeche Mode Marylinmoment spontanshopping uniformer Fever Ray  irc-hemlängtan tältfrukost inviter musiknörderi Anna Ternheim upptäckande bekräftelse planerande filosoferande  Jenny Wilson semester stjärnglans kändisspotting öronproppar Nour El Refai såpbubblor solfjäder Hellokittyfläkt soffhäng Fleet Foxes korsryggsont syskonkärlek kopimiambassad Thåström ljusshow scenkläder kaffe kaffe kaffe snus Thermostatic tokleende tårfylld extas glädjepip Tiger Lou glädjeskutt VIP

This entry was posted in musik and tagged , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Lillstrumpa
    Posted July 8, 2009 at 7:06 pm | Permalink

    Jag tyckte bäst om syskonkärlek!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting