Julia i mängder

Nu ska jag försöka sammanfatta en av de mest fantastiska dagar jag har haft. Hur gör man det? Omöjligt känns det som, det är så mycket som jag upplevt och känner som inte går att ta på, inte går att göra rättvisa med enbart ord. Men försöka måste jag.

I onsdags var det äntligen dags för Juliagruppens första seminarium “Nät och samtal”. Förväntningarna från min sida var skyhöga, dels skulle jag äntligen få träffa en hel hög med människor som jag ser upp till och inspireras av, många av dem personer som jag har känt via internet ett bra tag nu och äntligen skulle få träffa afk. Dels för att jag ser det här seminariet och Juliagruppens initiativ som ett start på något fantastiskt, ett början på ett konstruktivt samtal om nätet, om de prövningar som vi står inför utan pajkastning, istället med fokus på lösningar, ideér och en givande debatt där vi försöker lära av varandra och förstå de olika utgångspunkterna som finns.

Och hur lyckat blev det inte?! Ni som inte hade möjlighet att närvara kan ta del av anteckningar och bambuser från tillställningen, men jag rekommenderar er att hålla utkik efter Juliagruppens nästa seminarium som kommer dyka upp under hösten och se till att ni kan närvara då. Det kommer ge er så mycket på så många plan.

Nu ska jag sluta predika och istället tipsa om alla andra underbara människor som har skrivit om denna nätkärlek som har tagit sina första stapplande steg mot ett potentiellt livslångt förhållande. Isobel, Gustav, Christopher, Lisa, Marcin, mfl

Här, där, överallt och på många olika sätt skrivs det och reflekteras om och kring Juliagruppen. Läs och inspireras.

————————————————————————————————————-

Uppdatering: Isabelle och Elin har också fått ur sig några underbara ord och bilder!

This entry was posted in funderingar, internet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

  1. Posted August 22, 2009 at 11:27 am | Permalink

    <3

2 Trackbacks

  1. By Juliamängden : Intensifier on August 21, 2009 at 11:04 am

    [...] Kaosteori, Marcin,  bloggar också. Spara / dela med [...]

  2. By A fall full of fractals | Kaosteori on September 16, 2009 at 7:15 am

    [...] mitten på augusti berättade jag om Juliagruppens seminarium “Nät och samtal” som hölls i Stockholm. Gruppens vackra hem står nu med öppna armar, titta gärna in och bekanta [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting